joi, 24 martie 2011

ORA PAMANTULUI...

Pe 26 martie intre ora 20:30 si 21:30 este ora Pamantului.
Este ora casei noastre. Casa noastra nu este doar in casa....este tot ceea ce ne inconjoara.
Nu vreau sa tin prelegeri despre ce si cum ar trebui sa procedam, vreau doar sa va intreb daca aveti copii? Nu? O sa aveti, cu siguranta. Iar viitorul nu arata bine pentru ei.
Gandeste-te la cutremure, inundatii, vulcani, furtuni, tornade....etc...toate acestea nu vin din senin. Iarna nu mai e iarna si vara nu mai e vara.
E un gest minor, o ora fara tehnologie, fara curent, fara vreo activitate care sa dauneze casei noastre. E un gest mic pentru tine dar unul mare pentru omenire, pentru Pamant.

LASA-L SA RESPIRE!!!!!!!
Crezi ca este NESEMNIFICATIV? CA NU POTI SCHIMBA NIMIC CU ACEST GEST? INSEAMNA CA NU AI STAT IN ACEEASI CAMERA CU UN TANTAR! E mic, dar te bubuie pana dimineata!

Fa o plimbare cu catelul, iesi cu prietenii si schimba o vorba, alearga in parc, fa orice pentru ca si tu sa fii o parte din acest gest.

E prima data cand particip. Si cred ca o sa ma simt entuziasmata de acest gest al meu. E pentru Pamant, pentru mine, pentru toti ceilalti care vor sta pe mess sau vor asculta muzica, pentru toti cei care o sa aiba toate becurile aprinse in casa, in acelasi timp, vor porni televizorul sa vada ce fac altii in tara si vor tasta fara incetare, vor face dus pana li se increteste pielea.

Dar nu uita! Esti dependent! Nu te poti controla o ora! Nu ai curajul si bunul simt pentru tot ceea ce casa ta iti ofera!

26 martie 2011- 20:30-21:30